Om mig


Göran Olsson

Jag bor i Kristianstad, har samlat utländska sedlar i över 50 år. Jag är sedan 2015 hedersmedlem i myntklubben i Kristianstad http://www.kristianstadnumis-knf.se/ efter mer än 20 år med olika uppdrag inom föreningen och styrelsen var under några år även ordförande för föreningen. Idag gör jag endast hemsidan till klubben samt är aktiv med information om klubbens verksamhet på sociala medier. Jag är medlem i IBNS och samarbetar med samlare runt om i världen bl.a. i Litauen, Italien, Thailand och många andra länder. Jag tar hem sedlar för egen samling och försäljning numera mest genom olika förbeställningslistor som jag låter samlare runt om i Scandinavien att ta del av. Man får gärna även inkomma med egna önskemål och då kanske dessa finns med i kommande listor. Jag gjorde min första försäljningslista 1981.

Du finner mig på Tradera under nickname "Labas" företrädesvis under sedlar men även mynt, militära medaljer/ordnar. För det mesta finns det något till försäljning på Tradera.

Jag har över 30 års erfarenhet av kontakter med Litauen har ofta besökt samlarklubbarna i Kaunas och Vilnius. När det gäller Litauen vill jag gärna framhålla att man besöker Vilnius och då samtidigt gör ett besök på deras motsvarighet till vårt Kungl. Myntkabinett, nämligen Litauens myntmuseum http://www.muziejai.lt/Muziejus.lt.asp?Db_kodas=3147&meniu=0 som jag vill framhålla som något utöver det vanliga.

Några av alla omdömen på Tradera sedan år 2000
Seriös säljare!! - Allt ok!!
Snabbt och smidigt!!
Snabb och fin leverans. 0% knas. Bara nice.
Topp handel. Anbefales varmt. +++++++++++++++++++
Pålitlig,rekommenders,bra säljare,snabba lev.
Perfekt
Mycket vacker sedel ! nöjd
Snabb, smidig och säker!!
-:¦:-•:*'""*:•.-:¦:-•* Toppentraderare!! Högsta betyg *•-:¦:-•:*'''''*:•-:¦:-
Mycket snabb och pålitlig säljare.Bra mailkontakt och snabbt skicket! Full point
________________
Nöjda kunder långt före Internet, jag gav ut min första lista 1981.

 

VÄLKOMMEN TILL EN VÄRLD AV SEDLAR